Ciutacu și Lili Ruse au RĂBUFNIT la adresa lui Gorghiu, în DIRECT!

Sursa: România TV
Sursa: România TV

Victor Ciutacu și Lili Ruse au răbufnit la adresa Alinei Gorghiu, după dezbaterea lui Iohannis.

Victor Ciutacu: V-a mulțumit dezbaterea asta paralelă, din seara asta? Fiecare cu publicul lui, fiecare cu oamenii care l-au întrebat, fiecare cu adresările lui?

Alina Gorghiu: Eu să știți că am fost mulțumită de nivelul dezbaterii, dar e mai puțin importantă părerea mea, e partizană. Cred că cea mai importantă reacție este cea a publicului. Cred că s-au abordat toate temele posibile și imposibile legate de domeniile de expertiză ale unui președinte de stat. Nu au fost folosite invective la adresa Vioricăi Dăncilă, ceea ce văd din toată presa care a transmis conferința de presă a contra-candidatei că au fost mai mult decât suficiente la adresa candidatului Klaus Iohannis. Dacă este cineva nemulțumit de nivelul acestei dezbateri, sunt convinsă că va avea argumente sau ar trebui să și le expună.

Nivelul întrebărilor 

Titus Corlățean: Credeți că nivelul dezbaterii a fost servită de întrebări grele precum: E greu sau ușor să fii președinte?

Alina Gorghiu: Întrebările au aparținut jurnaliștilor și să știți că nu au fost deloc comode. S-a discutat despre relația cu Rusia, relația cu China, despre ce a greșit președintele în acest mandat, ce ar îmbunătăți. 

Victor Ciutacu: Vai... lovituri! Da, lovitură, da!

Alina Gorghiu: Domnule Ciutacu, eu știu că dumneavoastră la orice lucru pe care aș putea eu să-l spun, ați putea avea un comentariu.

Victor Ciutacu: Întotdeauna. Dar ați zis că e frig.

"Nu aș vrea să vă țin aiurea"

Alina Gorghiu: Credeți că dacă despre dvs., Klaus Iohannis ar spune "ăștia", ați fi jignit sau nu? Sau "ăsta"? Eu m-aș simți jignită.

Lili Ruse: Păi cum a spus despre pesediști spre exemplu.

Victor Ciutacu: Doamna Gorghiu, dumneavoastră vă amintiți despre discursul cu "pesediștii ăștia", "incapabilii ăștia", "corupții ăștia". Ăia nu trebuiau să se simtă jigniți, doamnă?

Alina Gorghiu: Să știți că e nedrept.

Victor Ciutacu: Aa, e nedrept, da. Doamna Gorghiu, dacă mai aveți vreo precizare de făcut că nu aș vrea să vă țin în ploaie aiurea, acum pe bune. 

Alina Gorghiu: Mi-ar fi plăcut să fiți alături de noi la această dezbatere, să participați și să urmăriți dezbaterea. Mi-ar fi plăcut să credeți că între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis este o diferență de la Cer la Pământ.

Hohote de râs în platou

Ciutacu: Mi-ar fi plăcut să mă invite cineva, doamnă!

Lili Ruse: (hohote de râs)

Ciutacu: Doamna Gorghiu, am o singură precizare. Vă mai cer 30 de secunde de ploaie să mă ascultați. Întrebările astea pline de miez din seara asta, indiferent din partea cui au venit sau pe gura cui au ieșit, au fost din capetele, din mințile, din creierele și în unele cazuri din ordinele de zi pe care le-au primit participanții la dezbaterea dvs. Redacțiile nu au avut nicio legătură cu ce i-a dus capul pe ăia să emită acolo. Asta voiam să vă spun cu subiect și predicat!

Alina Gorghiu: Părerea mea, domnule Ciutacu, este că o jigniți pe colega dvs.

Ciutacu: Nu jignesc pe absolut nimeni. 

Lili Ruse: Băi Victor, pe bune. Vorbim despre colega noastră. Hai nu zău, avem alte lucruri mult mai importante.

Ciutacu: Nivelul greu al întrebărilor... V-am spus exact despre ce este vorba.

Lili Ruse: Noi nu avem aranjamente!

Ciutacu: Lăsați-ne doamnă! Nu ne mai apărați dumneavoastră.

Lili Ruse: Numai Gorghiu mai lipsea să ne explice cum e cu presa.

Victor Ciutacu: Am ajuns să dezbatem criteriile jurnalistice și redacționale cu... Dintr-o redacție plină cu politicieni, ne ducem dracului. Și așa nu suntem departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel