Ciutacu, întrebare GREA pentru Dăncilă. Ce se întâmplă de luni

Dăncilă și Ciutacu
Dăncilă și Ciutacu

Victor Ciutacu i-a adresat cea mai dură, chiar dureroasă întrebare Vioricăi Dăncilă. 

Victor Ciutacu: Vă văd foarte determinată, doamnă. V-ați pus vreodată, în perioada asta, întrebarea, sau v-ați pus problema: Luni dimineața s-ar putea să rămân fără nimic? V-ați pus problema asta?

Viorica Dăncilă: Sunt un om care crede în Dumnezeu și care crede în oameni. Există și această variantă, dar eu cred în oameni și cred că vor veni la vot foarte mulți oameni care vor să se regăsească în propria lor țară.

Victor Ciutacu: Credeți că toți oamenii din jurul dumneavoastră, care astăzi vă zâmbesc amabil și par a vă susține la unison, luni dimineața, în caz de Doamne Ferește, vor mai avea aceeași atitudine?

Viorica Dăncilă: Asta depinde de fiecare. Mi-am asumat și lucrurile bune și lucrurile rele când am intrat în această competiție, dar eu cred că cel mai rău lucru este cel care mi s-a întâmplat cu dosarul de la DNA. Faptul că o persoană sau alta schimbă modul de raportare la mine, acest lucru nu am de unde să-l știu și sper să nu îl văd luni, pentru că vom câștiga alegerile duminică. Dar ceea ce se întâmplă acum, pe mine mă îngrijorează, pentru că au fost deja (n.r. oameni care și-au schimbat raportarea la ea). Azi e Viorica Dăncilă, mâine poate fi un alt cetățean sau altul. Lucrul acesta chiar mă îngrijorează și îl consider inacceptabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel