Ciutacu dezvăluie proba că nu este vedetă

În contextul în care scandalul operaţiilor estetice ilegale efectuate la Spitalul de Arși din Capitală ia amploare, jurnalistul Victor Ciutacu a probat, ironic, în urmă cu o zi, faptul că nu este vedetă.

"Vă zic de ani de zile că nu-s vedetă. Azi s-a arătat pricina! M-aţi văzut pe mine la Spitalul de arşi, cu nasu-n bandaj, buzele-n copci, ţâţele-n dubă sau vaginu-n sacoşă?", a scris jurnalistul România TV pe pagina sa de socializare. 

Citește și Ce vedete s-ar fi "tunat" la Spitalul de Arși

În dosarul operaţiilor estetice ilegale de la Spitalul de Arși din Capitală, vineri au fost reținute 10 persoane - nouă medici, între care managerul Spitalului de Arşi din Capitală, Vitalie Stan, şi o angajată a unei clinici private.

Procurorii au încheiat audierile de vineri, iar toţi cei zece reţinuţi au fost prezentaţi, sâmbătă, Tribunalului Capitalei, cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, medicii vizaţi în dosarul operaţiilor estetice pretindeau mită sume cuprinse între 450 şi 3.400 de euro, în funcţie de tipul intervenţiei, banii fiind împărţiţi între membrii echipei operatorii, iar în cazul în care raportărilor acestora erau validate, CASMB deconta aproape 5.000 de lei pe operaţie.

În acest dosar, sunt urmărite penal 26 de persoane, pentru luare de mită, dare de mită, înşelăciune şi fals intelectual. Cercetările vizează 16 medici din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arsuri, o asistenţă medicală şi nouă pacienţi, a precizat PTB.

Vezi și Ciutacu: Mai bine îmi zbor creierii. Vezi la ce se referă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel