Ciutacu: Băsescu, un mincinos decrepit. Traiane, ai dezinformat premeditat

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația de pe Arena Națională, în contextul în care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită când a prezentat-o pe Simona Halep. Fostul președinte Traian Băsescu a înțeles greșit mesajul și a comentat în baza celor interpretate. 

”Acest lucru nu se face, chiar dacă nu ești de acord cu PSD-ul. Dânsa era acolo în calitatea de Primar al Bucureștiului. Simona Halep era în vizită la București. Doamna Firea doar a condus-o pe scenă și a rostit două fraze pentru a o introduce pe marea campioană” a spus analistul Bogdan Chirieac. Traian Băsescu a susținut că analistul politic a afirmat că oamenii au fluierat-o, de fapt, pe... Simona Halep și a lansat atacuri la adresa acestuia.

Vezi aici mai mult: EXCLUSIV Val Vâlcu, un mesaj pentru Băsescu: "baby, you have an obsession!"

Declarația lui Bogdan Chirieac a fost făcută la România TV. Victor Ciutacu a reacționat pe Facebook: 

”Nea Traiane, nici la batranete nu te dezbari de mintitul fara sa clipesti. Am intrat in emisia la care faci referire, am ascultat dupa ce am iesit, transcrierea din text e riguros exacta. Ai facut fix ceea ce te-a consacrat, ai dezinformat premeditat ca o gazeta de propaganda sovietica. Iar fostii tai sclavi, care acum te injura copios, te-au preluat in masa fiindca servea cauzei. Ramane cum am stabilit, talica un mincinos decrepit, ei niste limacsi scarbosi...”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel