Ciutacu, atac la Cristoiu: A dat cu c***t în trustul în care a lucrat

Victor Ciutacu 3
Victor Ciutacu 3

Victor Ciutacu a lansat, joi, un atac virulent la adresa lui Ion Cristoiu, despre care a spus că "a dat cu c***t în trustul în care a lucrat". Noul jurnalist de la România Tv a adăugat că plecarea sa din trustul Intact nu înseamnă că, automat, va lansa acuze și atacuri la adresa foștilor colegi sau șefi.

Victor Ciutacu a fost întrebat, cu ocazia unei dezbateri la Atelierele Social Media Universitaria, din cadrul FJSC, dacă plecarea sa de la Antena 3 la România Tv nu va însemna și "întoarcerea armelor" împotriva fostului său șef, Dan Voiculescu.

"Nu mă interesează războaiele lui Voiculescu cu Ghiță. Nu am participat nici când eram la Antena 3, nu voi participa nici când sunt la România Tv. Dacă voi avea ceva de spus la adresa lui Voiculescu, o voi face. Emisiunea de la România Tv nu o fac din cadrul postului. E o emisiune externă, pe care o face persoana fizică Victor Ciutacu. Nu am calitatea de persoană angajată la România Tv. Am un contract, la sfârșitul lunii îmi primesc banii pentru emisiune, iar la trei luni plătesc TVA pentru emisiune.

Eu nu o să dau cu c***t în trustul în care am lucrat, așa cum a făcut Cristoiu. E foarte greu să mă cert cu un om (n.r. Dan Voiculescu) cu care mă văd de două ori pe an.

Dacă nu mi-a fost frică să mă iau cu Băsescu, o sa îmi fie frică să mă iau cu Voiculescu? Dar eu sper să nu fie cazul", a răspuns moderatorul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel