Ciucă și Ciolacu, huiduiți la Iași. Bogdan Chirieac cere o reacție din partea USR: Ar fi interesant un punct de vedere

Premierul Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, au fost huiduiți la sărbătorarea de la Iași cu prilejul Unirii de la 1859.

Potrivit Antena 3 CNN, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și Nicolae Ciucă, premierul României, au fost huiduiți la Iași atunci când au participat la sărbătorirea Unirii de la 1859. La scurt timp, liderul AUR George Simion a intervenit telefonic la Antena 3 și a spus că huiduielile nu au fost scandate de membrii sau susținătorii partidului său.

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit ulterior prin telefon, la același post de televiziune, unde a precizat că astfel de momente sunt specifice zilelor de sărbătoare, și a cerut o reacție și din partea Uniunii Salvați România:

„Dacă nu au fost huiduiți de AUR, iar președintele George Simion a spus că nu AUR a făcut asta, poate fi celălalt partid de opoziție, USR-ul. Ar trebui să avem un punct de vedere oficial și din partea USR, să ne lămurim. Nici să-i acuzăm fără dovezi, dar un punct de vedere din partea USR, dacă a fost în spatele acelor huiduieli, cred că ar fi interesant.

CITEȘTE ȘI     -    Ziua Unirii Principatelor Române. Ciucă: Un exemplu autentic de unitate a voinței românilor

În mod tradițional, când sunt demonstrații, zile mari, ne-am obișnuit cu huiduielile, cu înjurăturile, cu protestele. Altminteri nu se protestează, lumea e foarte mulțumită, toți sunt în vacanță, își cumpără mașini și televizoare de ultimă generație, dar la zile mari ne aducem aminte că suntem nemulțumiți și pe bună dreptate suntem nemulțumiți de conducerea țării.

Apropo, domnul Iohannis unde e?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Asta voiam să spun. Președintele a rămas în Capitală, va merge la o ceremonie de depunere de coroane, dar nu merge la Iași“, a spus jurnalista Berta Popescu.

„Păi, Unirea trebuie sărbătorită și la Iași, și la București. premierul și președintele Camerei Deputaților sunt la Iași, iar președintele la București. S-au împărțit bine“, a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI     -     Dan Negru: Puțină lume mai știe că domnitorul Cuza a avut această idee. Pe vremea aia, însă, noi eram vasalii Imperiului Otoman, iar imperiul a aflat și s-a opus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel