Cîţu: Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică. Am 36 de filiale, l-am convins pe Falcă!

Cîţu: Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică. Am 36 de filiale, l-am convins pe Falcă!
Cîţu: Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică. Am 36 de filiale, l-am convins pe Falcă!

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seară, ca răspuns la declaraţiile preşedintelui PNL, Ludovic Orban, că acesta a ales 'un mod foarte urât să iasă din politică' şi a adăugat că are susţinerea a 36 de filiale, reuşind să îl aducă de partea sa pe Gheorghe Falcă.

'Poate mă mai întrebaţi despre declaraţiile lui Ludovic Orban din ultima perioadă şi nu aş vrea să comentez. Spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică', a declarat Florin Cîţu la TVR 1.

Florin Cîțu a susţinut că are în acest moment de partea sa 36 de filiale, reuşind joi să îl convingă pe preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, să vină de partea sa.

'Sunt un om care construieşte. Am plecat la drum cu câţiva oameni în jurul meu. Am astăzi chiar 35 de filiale, chiar 36, încă una a venit în seara aceasta, filiala Arad, l-am convins pe domnul Falcă. Am stat de vorbă cu fiecare în parte şi le-am explicat viziunea mea şi oamenii au venit alături de mine', a spus premierul. 

Premierul Florin Cîțu a mai explicat de ce s-a enervat când a fost întrebat dacă s-a drogat

Întrebat despre boacăna de la începutul anilor 2000, acesta a clarificat: „Sunt unele întrebări care, până la urmă, nu își au rostul. Nu poți să întrebi chiar orice, mai ales când sunt lucruri importante despre care vorbeam. De exemplu, vorbeam despre situația românilor din Kabul. Eu sper că avem toți discernământ, atunci când vorbim despre situația unor oameni disperați, care încearcă să ajungă acasă, să păstrăm, totuși, respectul și să vedem ce întrebări punem despre acea situație.”

„Întrebarea, bineînțeles... eu pot să răspund sau să nu răspund. Dar haideți să ne concentrăm pe lucruri serioase. De ce nu mă întreabă nimeni despre creșterea economică de 13 la sută? De unde vine? Ce se întâmplă cu ea?”, a mai zis premierul la TVR 1.

CITEȘTE ȘI Cîțu a vorbit despre scandalul din SUA cu Iohannis. Președintele nu i-a reproșat nimic

Cîțu, două ordine pentru Vîlceanu după ce a preluat mandatul

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre planul pe care îl are cu noul său ministru de la Finanțe.

Invitat la emisiunea Tema Zilei de la TVR 1, premierul a fost întrebat despre prioritățile lui Dan Vîlceanu după ce și-a preluat mandatul de ministru. „În primul rând, are o prioritate pe termen foarte, foarte scurt: rectificarea bugetară. Trebuie să încheiem rectificarea bugetară. În al doilea rând, eu am pregătit terenul pentru 1 septembrie ca E-facturare să intre program pilot. Trebuie să se asigure că va fi respectat acest termen de 1 septembrie”, a răspuns Cîțu.

„După aceea, bineînțeles, vom continua proiectul de modernizare a ANAF, reorganizarea ministerului Finanțelor, reorganizare la ANAF dacă este nevoie, vom discuta. Cred că prioritatea zero pentru acest minister este digitalizarea sistemului de facturi, modul în care oamenii lucrează cu statul, tot ceea ce înseamnă fiscalitate. Asta vorbim de finanțe. Am făcut niște pași importanți în pandemie, dar au fost încetiniți în prima parte a acestui an, în primele șase luni. Nu s-a făcut niciun progres, reîncărcăm motoarele și mergem mai departe. E-facturare trebuie să înceapă de la 1 septembrie”, a adăugat premierul. (Citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel