Cisternă cu 17 tone de benzină și 14 tone de motorină, RĂSTURNATĂ în Prahova. Sunt scurgeri

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază în județul Prahova. 

O cisternă s-a răsturnat în această după-amiază la ieșirea de pe Autostrada A3, spre Gherghița, județul Prahova. Mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență intervin la fața locului pentru acordarea primului ajutor. 

Cisterna este încărcată 

Cisterna este încărcată cu 17 tone de benzină și 14 tone de motorină. Autovehiculul este răsturnat pe o parte și prezintă scurgeri de combustibil pe la gura de încărcare, au anunțat reprezentanții ISU. 

O persoană rănită 

Șoferul este rănit ușor. La fata locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o descarcerare și o ambulanță. Pompierii acționează pentru asigurarea masurilor specifice de protecție.

Polițiștii se află și ei la fața locului și efectuează cercetări pentru a vedea excat care este cauza producerii acestui accident. 

Trafic rutier afectat

Traficul rutier este afectat pe autostrada A3. La nodul rutier de la kilometrul 43 a fost oprită circulația, iar șoferii nu pot coborâ spre localitatea Gheorghița. 

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DJ 100B, în apropierea localității Gherghița, județul Prahova, o autocisternă încărcată cu carburant s-a răsturnat pe carosabil. Potrivit primelor informații, nu sunt persoane rănite, însă sunt semnalate scurgeri de combustibil pe suprafața de rulare. Din acest motiv, nodul rutier de la kilometrul 43 de pe autostrada A3 București-Ploiești este restricționat pe sensul de coborâre până la remedierea situației”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel