Circulația pe Transalpina, între Novaci și Rânca, închisă din cauza viscolului

Foto: gorj24.com
Foto: gorj24.com

Din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse, spre 0, pentru siguranța perticipanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au luat decizia închiderii traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C, Transalpina, între Novaci (km 16+000)  și Rânca (km 34+800).

Din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse, spre 0, pentru siguranța perticipanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au luat decizia închiderii traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C, Transalpina, între Novaci (km 16+000)  și Rânca (km 34+800).

Facem apel la conducătorii auto să nu forțeze intrarea pe acest sector de drum, fiindcă există un risc major să rămână blocați în zăpadă și să își pună viața în pericol, În plus, astfel de blocaje îngreunează intervenția utilajelor de deszăpezire după oprirea viscolului, ceea ce duce la întârzierea redeschiderii circulației pe acest sector de drum. 

Drumarii sunt mobilizați să intervină imediat ce condițiile meteorologice vor permite pentru redeschiderea circulației în condiții de siguranță, precizează CNAIR într-un comunicat.

În funcție de condițiile meteorologice, se estimează reluarea circulației în condiții de siguranță în jurul orei 08:00.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FBhttps://www.facebook.com/cnadnr/.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel