Ciprian Deac - Avem nevoie de forţă în meciul cu naţionala Suediei

Fotbalistul echipei naţionale a României, Ciprian Deac, a declarat, duminică seara, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, că prima reprezentativă are nevoie de un joc în forţă pentru a câştiga meciul cu Suedia, penultimul din preliminariile EURO 2020.

"Sperăm ca după acest meci să ne bucurăm toţi, iar apoi să reuşim un rezultat mare în Spania. Avem nevoie de forţă pentru că naţionala Suediei este o echipă de forţă şi în acest meci trebuie să ne batem cu ei. La echipa noastră naţională sunt jucători de valoare, jucători foarte tehnici, jucători care pot decide singuri soarta unui meci. Mă bucur că joc la un nivel înalt în Europa League cu CFR Cluj, pentru că e diferenţă mare între nivelul Ligii I şi cel din aceste preliminarii. E clar că e presiune, pentru că dacă în fotbal nu e presiune înseamnă că joci în Liga a III-a sau a IV-a", a declarat Deac la finalul primului antrenament al naţionalei desfăşurat la Mogoşoaia.

Întrebat dacă nu regretă că nu a jucat în partida pe care formaţia sa CFR Cluj a disputat-o în această seară în deplasare cu Dinamo, în cadrul etapei a 16-a a Ligii I (scor 0-0), Deac a răspuns: "Eu sunt un simplu jucător, nu pot să decid eu când pot juca, e decizia antrenorului (n.r. - Dan Petrescu) şi nu îmi rămâne decât să o respect. Dar îl înţeleg şi pe dânsul pentru că suntem 30 de jucători de valori apropiate şi e normal să facă rotaţii, să facă schimbări în echipă".

Cincisprezece fotbalişti din cei douăzeci şi cinci convocaţi pentru partidele cu Suedia şi Spania, ultimele din cadrul preliminariilor EURO 2020, au participat, duminică seara, la primul antrenament condus de selecţionerul Cosmin Contra în cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte în ultimele două partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020 selecţionata Suediei, vineri, 15 noiembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Capitală şi reprezentativa Spaniei, luni, 18 noiembrie (ora 21:45), pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

După opt partide disputate, România ocupă locul 3 în Grupa F a preliminariilor, cu 14 puncte, şi are nevoie de o victorie în partida cu Suedia şi un rezultat de egalitate cu Spania pentru a se califica la EURO 2020.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel