Cioloș, candidatură. Plan pus la zid de un lider european: "Oportunism"

Nicolae Ionescu / 28 ian 2019 / 20:13 Salveaza PDF Comentarii
Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Mircea Pașcu a declarat că un lider important din PPE a transmis un mesaj cu privire la posibila intenție a lui Dacian Cioloș.

Mircea Pașcu susține că posibila intenție a lui Dacian Cioloș, de a deschide lista pentru europarlamentare ca apoi să candideze la alegerile prezidențiale, a fost criticată de secretarul general al PPE.

"Interesant: iată ce le-a spus liberalilor Antonio Lopez Isturiz-White, secretarul general al PPE, cu referire la intenția lui Cioloș de a conduce lista la europarlamentare și de a candidă apoi la prezidențiale:

'Cred că este vorba de un pic de oportunism. Ştiu despre angajamentul european al unor politicieni, (...) dar trebuie să fii ataşat principiilor unui partid european care va schimba lucrurile. Care este angajamentul când tu vei candida drept cap de listă la alegerile europarlamentare? Asta s-a anunţat. Şi apoi vrei să fii candidat la prezidenţiale? Care este angajamentul european? Nu înţeleg'

Aviz pt cei care au și declarat ca vor aplica aceeași schema: vor deschide lista, pt a se retrage după alegeri!? Când mint, când spun ca deschid lista, sau când spun ca se vor retrage?

Shaorma politics!", susține Mircea Pașcu. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28