EXCLUSIV  Cioloș, nicio soluție pentru criza pestei porcine

D.C. / 06 sep 2018 / 10:00 Salveaza PDF Comentarii
Dacian Cioloș
Descriere foto: Dacian Cioloș

Dacian Cioloș se pare că nu are nicio soluție pentru combaterea crizei provocată de pesta porcină. Criticile la adresa Guvernului nu au fost urmate de prezentarea unui plan de măsuri pe care DC News i l-a solicitat. 

Dacian Cioloș a fost unul dintre politicienii care au adus critici dure Guvernului cu privire la modul în care a gestionat criza pestei porcine. Dincolo de exercițiul de imagine, de a ieși public să critice măsurile luate până acum de autorități, fostul premier nu a venit cu nicio soluție concretă în acest caz. DC News i-a oferit posibilitatea de a expune planul său de măsuri care să salveze România de pesta porcină sau o modalitate de gestionare a actualei crize, însă, la mai bine de 48 de ore de la solicitare, nu am primit niciun răspuns, deși mesajul a fost transmis pe rețeaua de socializare uzitată de Dacian Cioloș pentru a promova propriile idei și proiecte. Cât despre o prezentare publică a unui plan, nici nu mai poate fi vorba.

"Astea nu sunt idei de la OSIM, nu este vorba de secretul despre cum se fabrică Coca Cola. E un plan pentru România pe care orice politician ar trebui să îl promoveze. Dacă se aplică și ne salvează de peste porcină este meritul lui sau își aduce contribuția. Și dovadă, nu îl are", a declarat Val Vâlcu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27