Ciolacu, înțepătură pentru Iohannis: Acest lucru este inacceptabil pentru PSD!

Marcel Ciolacu, deputat PSD și secretar al Camerei Deputaților, a reacționat după ce Klaus Iohannis a convocat pentru marți ședința CSAT în vederea analizării proiectului de buget.

"Programul de guvernare al PSD va fi pus în practică indiferent câte piedici ne va mai pune domnul Iohannis. Mai întâi a refuzat ca România să aibă cât mai repede un guvern, acum refuză să avem un buget în timp util. Și asta pentru că și-ar dori să tăiem bani de la Educație sau Sănătate, ca să îi dăm instituțiilor de forță (ale căror bugete oricum au fost majorate consistent în ultimii ani).

Acest lucru este inacceptabil pentru PSD! Tertipurile și atacurile prezidențiale nu vor schimba nimic! Vom rămâne consecvenți și vom aloca mai mulți bani doar acelor domenii care au legătură cu bunăstarea cetățenilor și creșterea nivelului de trai.

De fapt, sub toate aceste motive, domnul Iohannis își ascunde supărarea că bugetul Administrației Prezidențiale a fost redus cu aprox. 15%. Eu cred că dacă Parlamentul se poate descurca în acest an cu un buget mult mai mic, atunci și domnul președinte poate fi mai cumpătat cu deplasările externe sau achizițiile de mașini și mobilier de lux. Puțin echilibru nemțesc nu strică niciodată...", a spus Marcel Ciolacu, președinte PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel