Ciocniri violente între polițiști și protestatari anti-vacciniști, la Londra. 'Patru agenți au fost răniți' / Video

Ciocniri violente între polițiști și protestatarii anti-vacciniști, la Londra. 'Patru agenți au fost răniți' / Captură video The Sun YouTube
Ciocniri violente între polițiști și protestatarii anti-vacciniști, la Londra. 'Patru agenți au fost răniți' / Captură video The Sun YouTube

Mai mulţi poliţişti au fost răniţi vineri în altercaţii cu manifestanţi antivaccinişti la Londra, în momentul când guvernul britanic trebuie să decidă dacă va extinde vaccinarea anti-COVID 19 la copiii de 12-15 ani, informează France Presse.

Protestatarii anti-vaccin au încercat după-amiază să pătrundă în clădirea unde se află sediul Agenţiei de Reglementare a Medicamentelor şi Produselor de Sănătate (MHRA) situată în cartierul Canary Wharf (est).

MHRA este însărcinată să acorde sau nu aprobarea diferitelor vaccinuri împotriva COVID-19. Poliţia din Londra a declarat că a desfăşurat "un număr de agenţi" pentru a "proteja intrarea" în clădire.

VIDEO:



Grupul de protestatari s-a deplasat apoi într-un alt cartier al Londrei, South Kensington (vest), a explicat Met pe Twitter.

Patru polițiști au fost răniți


"Un număr de manifestanţi au devenit violenţi faţă de poliţie. Patru dintre agenţii noştri au fost răniţi în ciocniri", a scris pe Twitter poliţia, denunţând fapte" inacceptabile ".

La 23 august, zeci de manifestanţi care se opun restricţiilor anti-COVID şi campaniei de vaccinare au forţat intrarea sediului din Londra al ITN, unde se produc programele zilnice de ştiri ale canalelor de televiziune ITV, Channel 4 şi Channel 5. Această manifestaţie a avut loc în timp ce campania de vaccinare tocmai fusese extinsă la tinerii de 16-17 ani.

Vaccinarea împotriva COVID-19 nu este obligatorie în Marea Britanie. Peste 133.000 de persoane au murit de COVID-19 în ţară. Mişcările anti-vaccin au rămas foarte limitate în ţară şi aproximativ 90% dintre adulţi au primit cel puţin o doză, notează Agerpres.

Proteste masive anti-restricții și pașaport sanitar în Australia și Franța. Ciocniri cu polițiștii / Video

Amintim faptul că proteste masive anti-restricții Covid au avut loc recent în mai multe țări din întreaga lume. Sute de mii de francezii au ieșit în stradă, pe 21 august 2021, împotriva măsurilor mai stricte împotriva coronavirusului pentru cel de-al şaselea weekend consecutiv. Cetățenii afișează mai multe pancarte cu mesaje anti-restricții și scandează 'Libertate!', 'Împotriva pașaportului sanitar', 'Stop restricții' și 'Macron, demisia!'.(CITEȘTE ȘTIREA AICI).

CITEȘTE ȘI Bătaie la protestele masive din Franța contra restricțiilor și a 'Paşaportului sanitar extins'. Macron și Castex, luați la țintă / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel