EXCLUSIV  Ciocan: ”Halucinant”. Răspuns la sesizare: care e activitatea comisarului șef

Ciocan
Ciocan

Purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România, comisarul şef Christian Ciocan, a declarat că este halucinant că un sindicat l-a reclamat la Corpul de Control al MAI și a răspuns pentru DC News la întrebările din reclamație.  

Ciocan ne-a spus că este șocat că, din rândurile sindicaliștilor, cineva s-a gândit să îl reclame. "Este halucinant. Să înțeleg că o persoană sau un sindicat se îndreaptă împotriva mea, la câteva zile de când am intrat în sindicat. Așa ceva nu s-a mai pomenit în lume. Adică sindicatul trebuie să apere polițiștii, nu să le facă reclamații. Corpul de control are în activitate verificarea unor nereguli. Această plângere sau sesizare are și un alt scop și pregătește și alte acțiuni împotriva mea. Lucru extrem de grav când aceste lucruri sunt făcute de un sindicat. Cine semnează așa ceva", a declarat Ciocan.

Răspunde public la sesizare

Ciocan a mai spus că nu are o problemă să răspundă public la întrebările cuprinse în sesizare. "Pot să vă spun dumneavoastră răspunsul la această sesizare: sunt ofițer în cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității, nu am primit niciun leu de la sindicat sau din altă parte, am programul de opt ore de luni până vineri, potrivit statulului, și când e nevoie în weekend, și execut sarcini de prevenire a criminalității. Tot ce am făcut pentru sindicat am făcut în timpul liber și sâmbăta și duminica. Nu pot să cred că se întâmplă așa ceva. Este o imixtiune în activitatea unui sindicat și un mijloc de presiune. Să vedem cine îmi vrea răul", a adăugat Ciocan. 

Vezi și: Ciocan – Coarnă – Babuș, situație fără precedent. „E înregistrat tot"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel