EXCLUSIV  Ciocan, apel către Cîțu: E una din cele mai grave probleme! RISC de țară pentru România!

 Ciocan, apel către Cîțu: E una din cele mai grave probleme! RISC de țară pentru România! Sursa: Pixabay
Ciocan, apel către Cîțu: E una din cele mai grave probleme! RISC de țară pentru România! Sursa: Pixabay

Comisarul șef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al FSDPR, face un apel către premierul Florin Cîțu asupra unei probleme - risc de țară - cu care se confruntă România.

'FSDPR a constatat ce s-a întâmplat în acești 30 de ani și a auzit doar sloganuri de tipul buna guvernare. Dar, după toți acești ani, ne aflăm astăzi cu numeroase probleme. Una dintre cele mai grave, un risc de țară, este că România are a doua cea mai mare emigrație din lume după Siria, aflată în zonă de conflict. România, conform raportului ONU, are o migrație de aproape 9 milioane de oameni.' a declarat Ciocan.

'În aceste condiții, Federația spune că nu mai este nicio secundă de pierdut din partea niciunui Guvern. Să vedem ce au făcut guvernanții, în acești 30 de ani, și fiecare dintre ei să răspundă! Prin urmare, FSDPR îi solicită premierului Florin Cîțu ca în prima ședință de guvern să analizeze și să focuseze toate energiile Executivului pentru a înțelege de ce s-a ajuns în această situație. Federația cere să se găsească soluții pentru că Guvernul are totul la dispoziție, toată România la dispoziție, pentru ca emigrația românească să înceteze.' a subliniat Ciocan.

'Guvernul trebuie să găsească soluții astfel încât românii din străinătate să se întoarcă în țară. Noi nu ne putem permite să pierdem populație și teritorii! De asemenea, cerem Guvernului să promoveze proiectele și inițiativele legislative ca statul să devină preemptor de grad 2 astfel încât pământul românilor să nu mai poată fi înstrăinat sub nicio formă, nici prin infuzie de capital străin, nici prin cumpărarea terenurilor de către persoane din alte părți. Pământul a reprezentat o chestiune de-a pururea, nu doar în operele poeților noștri, ci și în răscoale, războaie pentru reîntregirea neamului atunci când românii au vărsat 'tone de sânge', precum spune scriitorul Radu Teodoru, pentru a-și apăra glia strămoșească. Mai mult, Federația vine în sprijinul premierului și Guvernului României cu un proiect de țară pe care îl vom face public.', a conchis Christian Ciocan, pentru DC News.

VEZI ȘI Vânzarea pământului către străini. Ciocan, soluții pe masa lui Oros: Agricultura este la pământ! Am văzut DEZASTRE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel