Cioacă a ieșit din închisoare. Avocata familiei Ghinescu denunță faptul că fostul polițist ar avea statut privilegiat în penitenciar

Cristian Cioacă, polițistul condamnat că și-ar fi ucis soția, pe avocata Elodia Ghinescu, a ieșit din închisoare.

Cioacă ar fi în permisie până astăzi, fiind a doua oară în ultimele 3 luni de când beneficiază fostul polițist de 24 de ore de libertate.

Cristian Cioacă a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și de pentru violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu.

În cazul cunoscut publicului larg drept „telenovela Elodia” nu a existat niciodată un cadavru, iar polițistul nu și-a recunoscut niciodată faptele.

"Sunt alți condamnați care au solicitat să li se ofere această permisie în weekend, sâmbătă și duminică, și conducerea i-a refuzat spunând că nu se poate. În schimb, pentru Cristian Cioacă totul este posibil. Din ceea ce am mai înțeles și eu, că din start am semnalat acest lucru, dumnealui beneficiază de un alt regim față de alte persoane deținute în acest penitenciar", a spus avocata familiei Ghinescu, sâmbătă, la Antena 3.

Avocata a precizat că Cioacă beneficiază „de aceste permisii foarte des”. 

"El este la o vârstă destul de de tânără, urmează să iasă de închisoare, își va trăi restul vieții într-un mod normal. Se bucură și de aceste permisii.

Ori pe ea, pe Elodia, n-are cine să o mai aducă de acolo de unde este", a mai spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Cioacă ar putea beneficia de reducerea pedepsei

Fostul polițist ar putea ieşi din închisoare mai repede, chiar dacă a primit o condamnare de 15 de ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.”, a declarat avocata Crina Radu, la Antena Stars.

Posibilitatea ca fostul polițist să iasă pe bună purtare din pușcărie este una foarte mare, afirmă avocata familiei Elodiei Ghinescu.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu.

A murit fostul soț al Elodiei Ghinescu. A fost găsit fără suflare în casă

Ciprian Mustață, fostul soț al Elodiei Ghinescu, a murit la vârsta de 45 de ani.

Fostul soț al Elodia Ghinescu, Ciprian Mustață, a fost găsit mort în casă, în urmă cu două luni. Bărbatul avea 45 de ani, era agent de poliție la Brașov și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râşnov.

„Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis cei de la Olimpic Cetate.

Ciprian Mustață a fost primul soț al Elodiei Ghinescu, de care a divorțat în 2002. Elodia a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Nici până astăzi aceasta nu a fost găsită. 

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 08 iulie 2021, a colegului nostru, agent șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin, în vârstă de 44 ani, din cadrul Serviciului Cabinet.

Agentul șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 școala de agenți de poliție Câmpina, profil poliție, fiind repartizat să desfășoare activități în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

”De-a lungul carierei, colegul nostru și-a desfășurat activitatea în domeniile ordine publică, investigații criminale, prevenire, dispecerat și personal de serviciu, obținând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de polițist. Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe. Zilnic, realizăm faptul că suntem prea mici în toată această întindere numită “viață”, dar că, având sprijinul semenilor noștri, mai putem face un pas în față pentru a trece peste probleme și necazuri. Durerea simțită atât de cei care i-au fost colegi, dar mai ales de către membrii familiei, este inimaginabilă. Amintirea celui care a fost Ciprian-Constantin Mustață va dăinui în sufletele noastre!”, se arată într-un comunicat de presă. 

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel