A murit fostul soț al Elodiei Ghinescu. A fost găsit fără suflare în casă

Ciprian Mustață, fostul soț al Elodiei Ghinescu, a murit la vârsta de 45 de ani.

Fostul soț al Elodia Ghinescu, Ciprian Mustață, a fost găsit mort în casă în cursul zilei de ieri, scrie mytex.ro. Bărbatul avea 45 de ani, era agent de poliție la Brașov și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râşnov.

„Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis cei de la Olimpic Cetate.

Ciprian Mustață a fost primul soț al Elodiei Ghinescu, de care a divorțat în 2002. Elodia a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Nici până astăzi aceasta nu a fost găsită. 

Mesaj de condoleanțe, transmis de IPJ Brașov 

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 08 iulie 2021, a colegului nostru, agent șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin, în vârstă de 44 ani, din cadrul Serviciului Cabinet.

Agentul șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 școala de agenți de poliție Câmpina, profil poliție, fiind repartizat să desfășoare activități în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

”De-a lungul carierei, colegul nostru și-a desfășurat activitatea în domeniile ordine publică, investigații criminale, prevenire, dispecerat și personal de serviciu, obținând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de polițist. Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe. Zilnic, realizăm faptul că suntem prea mici în toată această întindere numită “viață”, dar că, având sprijinul semenilor noștri, mai putem face un pas în față pentru a trece peste probleme și necazuri. Durerea simțită atât de cei care i-au fost colegi, dar mai ales de către membrii familiei, este inimaginabilă. Amintirea celui care a fost Ciprian-Constantin Mustață va dăinui în sufletele noastre!”, se arată într-un comunicat de presă. 

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2021-07-09-at-09-42-30_48864500.jpg)

Sursa foto: IPJ Brașov

Mama Elodiei Ghinescu susține că aceasta este în viață 

"Credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei", a declarat mama lui Cristian Cioacă într-un interviu pentru Antena 3. 

Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, deşi cadavrul fostei avocate nu a fost găsit nici până în acest moment.

În 2014 Cioacă a fost condamnat de instanță

În iunie 2014, magistrații Curții de Apel Piteşti au decis, după trei amânări,  condamnarea lui CRISTIAN CIOACĂ la 15 ani și opt luni  de închisoare în dosarul Elodia Ghinescu. Sporul de 8 luni a fost dat pentru cumulul a mai multor infracțiuni. Instanța a decis și mărirea despăgubirilor pe care Cristian Cioacă urmează să le plătească familiei Elodiei Ghinescu. 

Ce cuprindea rechizitoriul procurorilor

Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".

Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii.

"Folosind o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumpărase în timpul vacanţei în Dubai, precum şi perdeaua de duş din baia aferentă dormitorului (aceasta din urmă fiind menită a împiedica eventualele scurgeri de sânge), inculpatul Cioacă Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului şi le-a ascuns într-un loc necunoscut. S-a constatat şi lipsa unor obiecte, precum: un cuţit cu lungimea de 25-30 cm, două prosoape, geanta de voiaj şi perdeaua de duş", notează procurorii în rechizitoriu.

Anchetatorii au precizat că, în noaptea în care Cioacă ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu, copilul celor doi se afla în apartament.

Probele din apartament l-au învinovățit pe Cristian Cioacă 

Probele criminaliştilor, prelevate din locuinţa Elodiei şi a lui Cristian Cioacă, îl indică pe poliţist responsabil de uciderea avocatei şi tranşarea acesteia. Probe de sânge identificate cu un aparat special şi prelevate de sub zugrăveala apartamentului au fost expertizate, stabilindu-se că grupa sanguină aparţine Elodiei. De asemenea, în octombrie 2007, într-o râpă lângă Râşnov au fost găsite uniforma de poliţist a lui Cioacă, precum şi alte obiecte ale acestuia şi ale avocatei.

În 2 iulie 2013, Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 21 de ani de închisoare pentru omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute, dacă decizia va rămâne definitivă la Curtea de Apel Piteşti, 22 de ani de detenţie. Sentinţa instanţei de fond a fost atacată cu apel de toate părţile implicate, respectiv de Cristian Cioacă, de mama şi fratele Elodiei Ghinescu, în calitate de părţi civile în dosar, şi de către procurori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel