Urmărește emisiunea live


Cine este denunțătorul lui Dragomir în dosarul comisionului

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a fost reținut pentru 24 de ore, iar în prezent este cercetat penal în stare de libertate, în dosarul comisionului de la Ligă.

Evz.ro scrie că denunțătorul lui Dumitru Dragomir și ai complicilor săi este Eugen Cristian Bădina, un cunoscut pilot de curse, care a fost arestat în luna ianuarie, pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Pasiunea pentru curse o are şi complicele fostului președinte al LPF, Alexandru Radu Arhire, arestat, alături de afaceristul Mihai Corbu, în același dosar, adaugă sursa citată.

În cazul lui Dumitru Dragomir, procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-au sesizat din oficiu pe data de 29 ianuarie, pentru acuzațiile de spălare de bani și delapidare, iar urmărirea penală a fost declanșată pe 12 martie.

Atunci, la Poliția Capitalei, Eugen Cristian Bădina a formulat un autodenunț penal împotriva lui Mihai Corbu și Radu Arhire. Pilotul a declarat, cu lux de amănunte, că Arhire și Corbu au înregistrat în mod fictiv, în contabilitatea societății, achiziții de la societatea lui, conform contractului nr. 20/06.05.2011.

Obiectul contractului era acordarea unor servicii de consultanță solicitate de Capital Properties, „având în vedere intenția acesteia din urmă societăți de a încheia în viitor cu LPF un contract de mandat care să aibă ca obiect valorificarea drepturilor de televiziune corespunzătoare meciurilor de fotbal din Liga I”.

Denunțul a fost înregistrat la D.G.P.M.B. – Serviciul de Investigare a Fraudelor. De aici, anchetatorilor le-a fost mai ușor să dea de urma circuitului prin care au trecut cele trei milioane de euro de la LPF, mai scrie aceeași sursă.

Vezi și: Dumitru Dragomir, cercetat în libertate. Corbu şi Arhire, arestaţi preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel