Cine era studenta găsită moartă într-un cămin din Iași. FOTO

Au apărut noi detalii tulburătoare în cazul tinerei găsite fără suflare într-o cameră de cămin din Iaşi. 

Tânăra găsită moartă într-un cămin din Iași se numea C. M., avea 19 ani şi era domiciliată în judeţul Suceava. Era studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”, din Iaşi, scrie Adevărul.ro. Fata nu ar fi lăsat niciun bilet de adio.  Cei apropiaţi spun că nici nu ar fi dat de înţeles că avea probleme care să o împingă să facă un asemenea gest. Pe reţelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanţe pentru familia studentei.

„Sunt şocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu, o fiinţă atât de gingaşă... Nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la şcoală... Nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător ca şi Alexandra. Mult prea devreme, aveai un viitor în faţă. Condoleanţe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu odihneşte-te în pace!”, a scris pe Facebook una dintre prietenele studentei.

Potrivit anchetatorilor, prima variantă luată în calcul este sinuciderea cu pastile.

VEZI ȘI: Studentă din Iaşi, găsită moartă în cămin

Reamintim că și în ianuarie 2021, o tânără studentă la medicină din Iași a ales să-şi pună capăt zilelor. Ea a fost găsită spânzurată în zona pârtiei de ski din Iaşi.

VEZI ȘI: O studentă la Medicină, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită spânzurată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel