Cine era femeia ucisă de bărbatul irakian din Buftea. Informații noi

Dublul asasinat din Buftea i-a îngrozit pe locuitorii oraşului, care au oferit noi informaţii legate de cele două victime şi asasinul împuşcat de poliţişti. Cine era femeia ucisă.

"Este vorba despre o prietenă de familie de 50 de ani (directoare la un centru de copii din București). O cunosc de mai bine de 15 ani. Era căsătorită cu un bărbat irakian de cetățenie norvegiană, de mai bine de7-8 ani (el era stabilit în Norvegia, venea doar în concediu în România). A venit mama acesteia în vizita în același timp cu el. Din gelozie, le-a înjunghiat pe amândouă, decedând... Vecinii au sunat la poliție din cauza zgomotelor, iar când poliția a ajuns acolo, el a ieșit cu un cuțit în mână, plin de sânge, atacându-i, iar un polițist l-a împușcat mortal", a scris un bărbat pe Facebook.

"Fiecare televiziune și-a dat cu părerea fără să cunoască. Este vorba despre soția criminalului. Ea avea vârsta de 50 de ani și mama acesteia de vreo 72-73. Mama ei locuia la Focșani împreuna cu tatăl, numai că, săptămâna trecută, a venit în vizită în același timp cu criminalul. Femeia a avut un accident de mașină, acum o lună și jumătate, de aceea mama ei se afla în Buftea", a mai spus un localnic.

Citește și: Buftea. Dublu ASASINAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel