Vulpița și Viorel au CORONAVIRUS. MIRELA VAIDA, PRIMELE DECLARAȚII. Asta e ȘTIREA ZILEI!

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Ediția de joi a emisiunii Acces Direct a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare. Mirela Vaida a dat cărțile pe față privind motivul. Iată cine sunt cei doi invitați ai emisiunii care au fost infectați cu noul coronavirus!

Doi invitați ai echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu Covid-19. Este vorba despre Vulpița și Viorel. Din acest motiv, ediția de joi, 23 iulie, a emisiunii a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare. De mâine, emisiunea revine în direct. 

Mirela Vaida a vorbit despre acest subiect la Observator.

Echipa emisiunii Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. Dată fiind situația, a fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție în platou și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți ai celor doi invitați.

Declarațiile Mirelei Vaida în format LIVE TEXT le găsiți AICI:

„La ora 16:30, după ultima ședință de redacție, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma să mă cablez. În acel moment, au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut. Veronica s-a întors de la Blăgești și a zis că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine... Noi avem o echipă medicală care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie. Când ea a acuzat stări de rău, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”, a explicat Mirela Vaida.

„Astăzi am primit confirmarea că sunt pozitivi la acest virus. Decizia a fost *Stop! Toată lumea care a intrat în contact, acasă. Am chemat firmă care să facă dezinfecție. DSP a intervenit, am făcut o listă. Toți vor fi testați. Deși eu n-am intrat în contact direct cu ei, ne vedem doar la emisiune, nu ne îmbrățisăm, nu ne pupăm, ne vedem doar în platou, am fost și eu acum și am făcut testul rapid. A ieșit negativ. Acum aștept PCR”, a mai spus prezentatoarea Acces Direct, precizând că, dacă testul nu va fi pozitiv, va reveni la muncă.

„În afară de Veronica care a spus că are această stare de rău, dar nu alte simptome, soțul ei nu are alte simptome, nimeni din redacție nu are simptome”, a încheiat Mirela Vaida.

ACTUALIZARE...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel