Cine ar fi femeia găsită moartă pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești. Psihologul criminalist Tudorel Butoi, scenarii despre motivul crimei

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Află în articol cine ar fi femeia găsită moartă pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești.

Au apărut noi informații despre cadavrul tranșat descoperit lângă autostrada care face legătura între București și Pitești, în județul Dâmbovița. Se pare că anchetatorii sunt tot mai aproape de a identifica cui aparține trupul neînsuflețit găsit pe marginea drumului. Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, indiciile din anchetă ar sugera că victima ar putea fi o femeie de aproximativ 38 de ani, din București, dată dispărută de sora ei, luna trecută. Totuși, aceste date urmează să fie precizate în urma expertizei ADN. Tot atunci anchetatorii vor fi cu un pas mai aproape de a-l găsi pe criminalul femeii.

VEZI ȘI: O femeie, găsită moartă pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești

Psihologul criminalist Tudorel Butoi spune că sunt mai multe posibile motive ale crimei.

"Vom vedea care sunt complicitățile, cooperările, conflictele și vom vedea, poate datorează cuiva, are de luat de undeva, a deranjat pe cineva, există motive de gelozie, de răzbunare, și în felul acesta se realizează suspecții rezonabili", a explicat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Ce spune bărbatul care a găsit cadavrul

Deocamdată, oamenii legii merg pe pista potrivit căreia femeia ar fi fost omorâtă în altă parte, dar ar fi fost adusă pe acel câmp ulterior de către atacator, care ar fi ascuns rămășițele printre vegetație. Bărbatul care a descoperit cadavrul a venit cu mai multe detalii în acest sens.

"Sacul l-am văzut când am fost pe câmp. Mi-am întors privirea, pentru că venea și un miros foarte puternic. Era la câțiva metri de drum... doi-trei metri. Pantofii împrăștiați pe arătură...", a povestit și bărbatul care a găsit trupul neînsuflețit al femeii. 

Tudorel Butoi spune că cel mai probabil criminalul a tranșat cadavrul pentru ca acesta să fie mai greu identificat de către polițiști.

"Făptuitorul a dorită să arunce pachetele în mai multe zone, de aia le-a tranșat. Dar ceva, nu știm încă ce factori, dacă au fost factori de timp sau de presiune, teama sau panica, l-a făcut să arunce cadavrul, deși diseminat, în același loc, aproape de șosea, dar localizarea este tentantă, pentru că acolo este mărăciniș, boscheți, arboret, iarbă, fân, iar sacul a fost lăsat în locul asta, unde este greu de văzut", a spus psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Reamintim că trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în urmă cu 3 zile pe un câmp din apropierea Autostrăzii A1 București - Pitești.

VEZI ȘI: UPDATE: Declarația șefului IPJ Dâmbovița, după ce au fost găsite bucățile lipsă din trupul tinerei moarte pe marginea autostrăzii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel