CINCINNATI 2015: Ce spune SERENA WILLIAMS despre FINALA cu SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep și Serena Williams își vor disputa în acestă seară finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

FINALA SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ESTE LIVE AICI


SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Liderul mondial a vorbit despre semifinala câștigată cu Elina Svitolina, scor 6-3, 6-4, dar și despre finala pe care o va juca împotriva Simonei Halep.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. "Trebuie doar să servesc cu mai multă siguranță și nu fac asta în acest moment. Nu am servit prea bine de la Roland Garros încoace, fiindcă am avut o problemă la cot. Cred că oamenii uită că am fost accidentată. Nici înainte de Roland Garros nu am prea servit, decât cu o zi înainte de startul turneului. Așa că mă confrunt cu asta de mai multă vreme. Sper să trec peste asta, în orice caz. Lucrurile puteau fi mai rele", a declarat Serena Williams, la finalul meciului câștigat contra Elinei Svitolina.

Vezi și: Simona Halep s-a calificat în finala de la Cincinnati!

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. "Simona joacă foarte bine. A fost în finală săptămâna trecută, muncește din greu pentru fiecare punct și joacă bine în mod constant. Când m-a învins la Singapore, a jucat foarte bine. A avut o dorință de răzbunare incredibilă. Sper să fiu pregătită, dacă decide să facă asta din nou", a spus liderul mondial despre finala cu Simona Halep.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Serena Williams a câştigat cinci dintre cele şase dueluri directe cu Simona Halep, inclusiv un meci la Cincinnati, în 2013. Singura victorie a româncei a venit anul trecut, la Turneul Campioanelor, în faza grupelor.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Meciul Simona Halep - Serena Williams va avea loc dumincă seară, nu înainte de ora 22:00 (ora României), după finala de la masculin, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Ce spune Halep despre finala de foc pe care o va juca la Cincinnati

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel