CINCINNATI 2015: Ce spune SIMONA HALEP despre FINALA cu SERENA WILLIAMS

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep a oferit prima reacție după calificarea în finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Românca a vorbit despre victoria din semifinale, cu Jelena Jankovic, scor 6-1, 6-2, dar și despre duelul din ultimul act, împotriva liderului mondial Serena Williams.

FINALA SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ESTE LIVE AICI

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. "Zâmbesc, pentru că sunt foarte fericită să joc din nou o finală. E fantastic să joc finale două săptămâni la rând. Am luat o pauză mai lungă, dar acum sunt încrezătoare.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Cred că am făcut un joc foarte bun în această seară. Vremea a fost bună pentru tenis, publicul a fost extraordinar. A fost foarte plăcut", a declarat Simona Halep, la interviul de pe teren, de la finalul partidei cu Jelena Jankovic.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Întrebată despre adversara din ultimul act, Simona Halep a răspuns: "Este cea mai bună jucătoare din lume. Nu am nimic de pierdut, vreau să mă bucur de finală, să dau tot ce am mai bun, să încerc să lupt pentru fiecare punct şi să cred în şansa mea. Vreau doar să mă bucur de acest moment, e foarte plăcut să joc aici".

Vezi și: Simona Halep și-a spulberat adversara și s-a calificat în finala de la Cincinnati! Va avea un meci infernal

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Serena Williams a câştigat cinci dintre cele şase dueluri directe cu Simona Halep, inclusiv un meci la Cincinnati, în 2013. Singura victorie a româncei a venit anul trecut, la Turneul Campioanelor, în faza grupelor.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Pentru sportiva noastră, finala de la Cincinnati este a 19-a din carieră şi a cincea din 2015. În acest an, românca s-a mai calificat în ultimul act la Shenzhen (China), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Indian Wells (SUA) şi Toronto (Canada), impunându-se în primele trei.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Meciul Simona Halep - Serena Williams va avea loc dumincă seară, nu înainte de ora 22:00 (ora României), după finala de la masculin, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Simona Halep, la o victorie distanță de locul 2 WTA. Ce spune despre o retragere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel