SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la CINCINNATI 2015

simona halep serena williams
simona halep serena williams

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep s-a calificat, duminică dimineață, în cea de-a doua finală consecutivă la un interval de o săptămână, după ce duminica trecută a pierdut în ultimul act de la Toronto. 

FINALA SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ESTE LIVE AICI


Citește și: CINCINNATI 2015: Ce spune SIMONA HALEP despre FINALA cu SERENA WILLIAMS


SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Românca de pe locul 3 WTA a trecut de sârboaica Jelena Jankovic, locul 25 WTA, și va disputa finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Sportiva noastră s-a impus categoric, scor 6-1, 6-2, după doar o oră şi 10 minute de joc. 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. În urma acestei victorii, Simona Halep o va depăşi pe Maria Sharapova în ierarhia WTA şi va reveni pe locul 2 în lume.

Vezi și: CINCINNATI 2015: Punct superb reușit de SIMONA HALEP în meciul cu Andrea Petkovic - Vezi rezumatul VIDEO

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Românca n-a avut prea multe emoții în fața sârboaicei în primul set, în care Jankovic n-a câștigat nici un game pe propriul serviciu. Setul secund a respectat în mare scenariul din prima parte, iar Simona Halep va juca o nouă finală, cea de-a 19-a a carierei.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. În ultimul act de la Cincinnati, Simona Halep se va bate într-un duel de vis cu liderul mondial Serena Williams, care a trecut în semifinale de Elina Svitolina (Ucraina, locul 20 WTA), scor 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep și Serena Williams s-au mai întâlnit de șase ori până acum. Americanca s-a impus în cinci rânduri, iar românca a obținut singurul său succes într-un meci din grupele Turneului Campioanelor din 2014.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Meciul Simona Halep - Serena Williams va avea loc dumincă seară, nu înainte de ora 22:00 (ora României), după finala de la masculin, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Simona Halep, la o victorie distanță de locul 2 WTA. Ce spune despre o retragere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel