Christine Valmy nu va fi înmormântată în România

Christine Valmy a trăit ultimii 20 de ani în România, dar nu va fi înmormântată în țara în care s-a și născut.

Familia a decis ca trupul neînsufleţit al lui Christine Valmy să fie incinerat, iar urna cu cenuşa, transportată în SUA. "Regina cosmeticelor" s-a stins din viaţă la 88 de ani, duminică seara, la Institutul "C.C. Iliescu" din Capitală, în urma unor complicaţii pulmonare.

Luni a avut loc incinerarea doar în prezenţa familiei, au dezvăluit, pentru "ring", oficiali ai Şcolii "Christine Valmy" din Bucureşti: "Nu aveţi unde să mergeţi în România să duceţi coroane de flori, pentru că problema a fost deja rezolvată. Familia are alte concepţii şi nu vrea să facă circ. Iubiţi-o în continuare pe Christine Valmy!". 

Christine Valmy a fost căsătorită de trei ori,  dar copii a avut  doar cu primul.  După despărţire, Cristina, fiica ei şi părinţii au pornit spre Grecia cu doar 10 dolari în buzunar, iar pentru că tatăl ei îşi dorea foarte mult să ajungă în America, peste câteva luni, în 1960, şi-au făcut bagajele din nou şi cu alţi 20 de dolari s-au îmbarcat spre Statele Unite.

Acolo a început ascensiunea celei care avea să schimbe definitiv concepţia americancelor despre cosmetică.

Citește și: Christine Valmy, regina cosmeticelor, a murit în urma unui infarct


Şi-a schimbat numele în Christine Valmy, a creat propria filozofie despre frumuseţe şi cosmetică, s-a stabilit la New York şi a înfiinţat o şcoală pentru viitoarele cosmeticiene specializate în remedii naturale. Pe scurt, a construit un imperiu, precizează libertatea.ro.

Christine Valmy şi-a făcut testamentul cu mai mulţi ani în urmă şi a desemnat-o moştenitoare a întregii sale averi, de aproximativ 100 de milioane de dolari, pe singura sa fiică, Marina Valmy de Haydu, care a împlinit de curând 60 de ani şi conduce deja imperiul creat de mama ei. Adevăraţii beneficiari ai imperiului creat de Valmy umăr la umăr cu fiica ei sunt cei doi nepoţi, fiii Marinei Valmy şi ai lui Peter de Haydu.

Primul nepot are 32 de ani şi s-a specializat în afaceri bancare, iar al doilea are 27 de ani şi a absolvit Medicina. Nici unul dintre ei nu s-a implicat până în prezent în afacerile familiei, dar beneficiază din plin de averea făcută de mamă şi de bunică. Christine Valmy s-a ocupat personal de educaţia celor doi băieţi, pe care i-a iubit enorm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel