EXCLUSIV  Christian Ciocan: Cine a făcut plângerea împotriva mea. Veți avea o mare surpriză

Ciocan
Ciocan

Comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România (FSDPR), în exclusivitate pentru DCNews, a declarat că a aflat cine se află în spatele întrebărilor la adresa sa transmise Corpului de Control al MAI. De asemenea, a transmis un mesaj de unitate.

Pe 4 septembrie, Christian Ciocan, contactat telefonic de redactorii DCNews, a spus că este șocat că cineva s-a gândit să îl reclame: „Este halucinant. Să înțeleg că o persoană sau un sindicat se îndreaptă împotriva mea, la câteva zile de când am intrat în sindicat. Așa ceva nu s-a mai pomenit în lume!"

„Nu SNPPC a făcut plângerea împotriva mea"

Între timp, Ciocan a aflat cine a făcut plângerea, anunțând o „mare surpriză". „Am discutat cu Neculai Isache, secretar general al SNPPC, și cu Marius Ionescu, vicepreședinte SNPPC. Mi-au confirmat că nu au făcut nicio plângere la adresa mea la Corpul de Control al Ministrului de Interne, pentru faptul că am intrat în sindicat sau pentru orice alt motiv. Îi cunosc pe acești oameni de foarte mult timp, la fel ca și pe alți lideri ai SNPPC", a spus Ciocan, adăugând: „În acest moment, știu că nu SNPPC a făcut plângerea împotriva mea. Îi asigur de întreg respectul meu pentru caracterul de care dau dovadă".

Totodată, a afirmat că a aflat „cine a făcut plângerea. Veți avea o mare surpriză. Mențin aceeași declarație, respectiv că este halucinant. În momentul în care vom avea toate datele, le vom da publicității".

Ciocan a reiterat faptul că în numele SNPPC nu a fost depusă o astfel de plângere.

Mesaj de unitate

De asemenea, în cursul dimineții de joi, s-a întâlnit și cu Dumitru Coarnă. „Îl asigur de respectul meu. I-am spus de dimineață că niciodată nu va avea parte de o opoziție din partea noastră, pentru că noi ne bazăm pe principii", a zis Christian Ciocan.

„Îi asigurăm pe toți liderii de sindicat că nu suntem împotriva nimănui, ci suntem pentru oameni. Transmitem un mesaj de unitate tuturor sindicatelor polițiștilor din România", a concluzionat Ciocan.

Vezi și: Christian Ciocan (FSDPR), anunț despre Ciprian Istrate: „Bun venit, frate român!"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel