EXCLUSIV  Christian Ciocan (FSDPR), anunț despre Ciprian Istrate: „Bun venit, frate român!”

Comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România, i-a urat „Bun venit, frate român” în sindicat lui Ciprian Istrate, care, începând de joi, 6 septembrie, este membru cu acte în regulă.

„Ciprian Istrate lucrează de 20 de ani în Ministerul de Interne și a ajuns până la gradul de locotent colonel, fiind ofițer de jandarmi. Astăzi, purtând o discuție cu el, mi-a spus: Știind cine ești, vreau să intru în sindicatul din care faci parte și unde ești vicepreședinte. Din respect pentru Ciprian, pentru toată activitatea sa de la jandarmi, pentru harul cu care l-a înzestrat Dumnezeu, i-am spus din toată inima: Bun venit, frate român!", a declarat, în exclusivitate pentru DCNews, Christian Ciocan.

Ciprian Istrate, noua voce a cântecului patriotic românesc din Ardeal, este și un reputat interpret de muzică patriotică şi populară românească. De asemenea, face parte din Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. De numele său se leagă și Festivalul Cântecului Popular Patriotic la Oarba și la Iernut. Oarba de Mureș reprezintă un panteon al eroismului ostașilor români, unde s-a dat una dintre cele mai crâncene lupte din istoria neamului românesc. 11.000 de ostași români au căzut pentru a-și apăra țara, sfințind cu sângele lor glia strămoșească. Organizatorul și coordonatorul acestui festival, devenit deja o tradiție, este Ciprian Istrate, care, prin activitatea sa, a dovedit și dovedește o mare dragoste de neam.

„Este un om deosebit. La fel cum el este onorat să vină în acest sindicat, la fel și noi suntem onorați să-l primim", a mai spus Ciocan pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel