EXCLUSIV  Chirilă a cântat, din nou, pe bani publici, la invitația unei primării PNL. La final, a zis: Cîțu și Orban, niște mincinoși!

Tudor Chirilă la Constanța
Tudor Chirilă la Constanța

Tudor Chirilă a cântat, din nou, pe bani publici.

După ce în urmă cu vreo trei săptămâni, cânta la un eveniment organizat de Primăria Buzău, condusă de Constantin Toma, lider PSD, acum, mai precis duminică, 15 august 2021, a cântat la invitația Primăriei Constanța, condusă de Vergil Chițac (PNL).

La final, după ce a prestat pe bani publici, Tudor Chirilă a zis: „Florin Cîțu, Ludovic Orban, niște mincinoși!”. I-a numit astfel referindu-se la faptul că „industria de spectacol este singura care n-a primit compensații”, informează DC News.

Tudor Chirilă a cântat în cadrul evenimentului KIMARO, eveniment al Primăriei Constanța, unde accesul oamenilor a fost gratuit.

Sâmbătă, 14 august, au urcat pe scenă Smiley și Connect-R, dar și Antonia. De asemenea, au fost prezenți și cei de la Carla’s Dreams. Apoi a urmat B.U.G Mafia.

La eveniment au mai participat și cei de la Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana si Ștefan Bănică.

KIMARO s-a încheiat duminică, 15 august, cu un foc de artificii grandios, imediat după concertele celor de la Phoenix, Cargo, Paul Ciuci Compact, Vama și Trooper.

Nu este prima dată când înjură anumite partide, apoi cântă pe bani publici

Tudor Chirilă și-a făcut un obicei din a înjura lideri politici, apoi să vină să cânte pe bani publici. S-a întâmplat și pe 3 iulie 2021 când primarul liberal al Reșiței i-a găsit un loc și îndrăgostitului de bani publici, Tudor Chirilă. Ca să nu bată prea tare la ochi, cântărețul primăriilor din toată țara a ieșit luni, 5 iulie, la rampă cu niște amenințări puerile la adresa PNL-ului (care tocmai îl plătise), ceva cu Piața Victoriei, cu manifestații, cu problemele sectorului cultural care moare pentru că nu e finanțat din bani publici și alte ipocrizii, spunea atunci Grupul de Investigații Politice.

VEZI ȘI: UPDATE: Chirilă și Stelian Ion, replici pe subiectul 10 august: Am convingerea că adevărul va ieși la iveală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel