Chirieac, urare pentru Clotilde Armand după amenda dată de Garda de Mediu. "Şi cu şobolani, şi cu banii luaţi"

Facebook Sebastian Burduja
Facebook Sebastian Burduja

Bogdan Chirieac a vrut să ştie din ce bani va fi plătită amenda dată de Garda de Mediu Primăriei Sectorului 1 în scandalul gunoaielor. Acesta a venit şi cu o urare pentru primarul Clotilde Armand. 

Iniţial, acesta a reacţionat ironic la postarea lui Clotilde Armand de săptămâna trecută, care spunea că amenda nu este adevărată şi că informaţiile din spaţiul public sunt false. "Eu nici nu cred că se poate întâmpla aşa ceva, ca dânsa să mintă. Nici pomeneală", a spus Bogdan Chirieac. 

Întrebare cheie despre amendă

"Întreb şi eu ca simplu cetăţean şi vieţuitor în Sectorul 1. Amenda cine o plăteşte? Noi, cetăţenii sectorului 1 sau doamna primar?", a întrebat Bogdan Chirieac. După ce i s-a spus că amenda va fi plătită,.probabil, din bugetul primăriei, acesta a continuat şi a venit şi cu o urare pentru Clotilde Armand. "Mulţumesc. Şi cu şobolani, şi cu banii luaţi. Mulţumim frumos, încă 10 mandate pentru doamna Armand", a completat analistul. 

Garda de Mediu, amendă de 160.000 de lei 

Potrivit unui comunicat de presă al Gărzii de Mediu, "UAT SECTOR 1 nu a luat măsurile de salubrizare a sectorului 1 și nu a prezentat documente privind respectarea legislației de mediu. Au fost aplicate, astfel, două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 160.000 lei".

Săptămâna trecută, Clotilde Armand scria pe Facebook că informaţia conform căreia primăria Sectorului 1 ar fi fost amendată de Garda de Mediu este falsă. 

VEZI Primăria Sectorului 1, amendată de Garda de Mediu. Armand spunea că e FAKE NEWS

Prefectul Capitalei nu vrea să introducă măsuri de urgenţă 

„Nu ne dorim să ajungem într-o situaţie în care să trebuiască să luăm măsuri de urgenţă. Acumularea necontrolată de gunoaie în Sectorul 1 poate să ducă acolo. A existat o solicitare din partea Primăriei Sectorului 1, noi urmărim în continuare situaţia. Am solicitat organelor în drept - DSP şi Garda de Mediu - să monitorizeze constant şi să ne raporteze în timp real.", a explicat Alin Stoica la o întâlnire cu factori implicaţi în domeniul salubrităţii în Sectorul 1 făcută la propunerea preşedintelui PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel