EXCLUSIV  Chirieac, remarcă despre desființarea SIIJ, "înființată de PSD!": Parcă e făcută de Stalin sau Hitler! Avem abuzuri cum nu are toată Europa la un loc!

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o remarcă explozivă despre desființarea SIIJ, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"SIIJ este necesar pentru oprirea magistraților corupți sau șantajați. Despre asta e vorba. SIIJ-ul este necesar pentru oprirea abuzurilor în justiție. Și abuzuri în justiție avem, așa cum nu mai are toată Europa la un loc. Efectiv așa stau lucrurile!

Deci cu cuvinte puține se putea explica și lumea de bună credință ar fi putut să înțeleagă. Altfel, dacă vezi argumentația pentru desființarea SIIJ, argumentul principal zice: Este Secția înființată de PSD!

Măi, oameni buni, parcă ai spune că înființată de Stalin sau Hitler. Adică e Secția înființată de PSD, Doamne, e secția pe care și-o dorește CSM-ul în majoritatea sa, Înalta Curte de Casație și Justiție a spus că e împotriva desființării SIIJ, deci vectorii principali ai puterii justiției, judecătorești în România sunt în favoarea SIIJ. S-a implementat chestiunea asta fără argumente în spate, că lumea nu are timp să citească", a spus Bogdan Chirieac, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Deferiți Mass Media".

Vezi și: Desfiinţare SIIJ. Cozmin Guşă: O mare luptă subterană care încă nu s-a tranșat. Au șters putina

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel