EXCLUSIV  Desfiinţare SIIJ. Cozmin Guşă: O mare luptă subterană care încă nu s-a tranșat. Au șters putina

Cozmin Gușă a vorbit despre dezbaterea de ieri a proiectului de desfiinţare SIIJ, din cadrul Comisia Juridice, în cadrul emisiunii Deferiţi Mass Media de la DC NEWS TV. 

"Este o mare luptă subterană care încă nu s-a tranșat și eu vreau să le amintesc prietenilor noștri care ne ascultă că avizul negativ al CSM nu a fost doar de paradă acolo. Dacă vă veți uita pe motivare, sunt foarte multe elemente care stau în picioare, iar CSM-ul ăsta e reprezentativ nu doar că a fost făcut să fie reprezentativ pentru justiție la modul oficial, e reprezentativ și pentru jocurile subterane după cum inițiații cunosc.

Atât de mare au fost eforturile și presiunile asupra lui Cîțu, spre exemplu, care a condus din punct de vedere al Guvernului ostilitățile pentru distrugerea SIIJ, iar ele s-au văzut și ieri la dezbaterea din Comisie, unde atât de tare s-au înjurat la început, încât au spălat putina președintele CSM și președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție. Au stat vreo jumătate de oră, nu au putut să vorbească și au plecat. Și-au dat seama că trebuie să folosească momentul și să plece că oricum nu puteau să vorbească acolo, iar după ce a început dezbaterea cei de la PSD au fost opriți să-și prezinte argumentele și iar a fost o ceartă.", a declarat Cozmin Gușă în exclusivitate pentru DC NEWS.

VEZI ȘI: Propunerea PSD de amânare a dezbaterilor pe proiectul privind desfiinţarea SIIJ - respinsă în Comisia juridică din Camera Deputaților

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel