Chirieac: Ponta și Băsescu sunt un tandem redutabil

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus, luni seară, că președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta formează un tandem redutabil, ”în sensul negativ vis-a-vis de poporul român”.

Analistul politic a comentat pe seama reacțiilor pe care președintele și premierul României le-au avut față de comportamentul și declarațiile vicepremierului rus, Dmitri Rogozin.

Citește și: Sondaj: Românii se tem tot mai mult de un război în zonă

”Amândouă sunt două reacții care ne arată că domnii ăștia sunt la fel. Sunt un tandem redutabil, dl Băsescu și dl Ponta. Redutabil în sensul negativ vis-a-vis de poporul român. De la începutul conflictului au existat nenumărate comunicate, convorbiri, între Statele Unite, între Washington și Moscova. N-am auzit adresări de genul celor pe care le-am auzit în cazul României. Brusc, noi am coborât situația aceasta pe care noi o avem cu Rusia, ca țară NATO, la nivelul atacului la persoană. Brusc, ne-am dus 'care ce bea, cât bea, cum bea'.

(...) În privința d-lui Ponta, cred că după excursia aia cu F-16, acum vrea să ridice avioane, vrea să se joace. Ăsta e un joc pentru oameni mari, nu pentru copii grași. Chiar nu, din acest punct de vedere. Nu poți să faci asemenea declarații 'Lasă că iau eu decizii, că dl Băsescu era la Arad în campanie electorală'. Da, e în regulă, trebuia să stea la Cotroceni în momentul ăla, dar și dl Ponta era pe la Copenhaga, la femeia cu barbă”, a declarat Bogdan Chirieac, în emisiunea ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV. 

Vezi și: Chirieac, despre declarația lui Băsescu referitoare la Rogozin și vodcă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel