Chirieac, mesaj după ce site-ul lui Tapalagă a lansat un atac murdar la adresa procurorului general

Loredana Brumă / 12 iul 2019 / 19:10 Salveaza PDF Comentarii

Bogdan Chirieac a comentat la România TV atacurile lansate de site-ul lui Dan Tapalagă la adresa Procurorului General al României, Bogdan Licu.

Recent, DC News a publicat un articol în care se analizează atacul murdar la adresa Procurorului General al României. Întrebat despre acest material, Bogdan Chirieac a răspuns:

"Nu am făcut altceva decât să ne aplecăm asupra unui site pe care, de obicei, nu îl urmărim fiindcă nu avem niciun motiv, dar el şi proprietarul acestuia reprezintă punctul de vedere al aripii dure din statul subteran. Am văzut cum domnul Dan Tapalagă a scos brusc această zicere în care insinuează că e ceva necurat cu Bogdan Licu. Respectivul site vorbeşte despre legături neprincipiale între magistrat și Mircea Tudor, un om de afaceri considerat inventatorul scannerului pentru avioane.

Se încearcă compromiterea procurorului Licu

 

Mircea Tudor este unul dintre marii inventatori români. El a fost, nu ştiu din ce motiv, victima statului subteran. El a inventat scannerul pentru avioane, pentru camioane, pentru o mulţime de lucruri. Aparatele sale s-au vândut în toată lumea. Acum, când vorbim, ele sunt în aeroportul din Los Angeles, în multe locuri, Germania, Franţa, Elveţia. A vrut să facă fabrică în România, dar nu a putut să treacă de autorităţile române fiindcă scannerele sale din Portul Constanţa nu merg nici acum, nu ştiu, în toată lumea merg, în România, la vameşii români nu merg, dar nu despre asta este vorba. Omul a primit medalie de aur pentru invenţiile sale la Geneva, fabrica este în Elveţia. Acum se încearcă printr-un fake news să-l compromită pe Licu. 

Ce putem înţelege noi? că Bogdan Licu nu e pe placul statului subteran, al aripii dure din statul subteran. Vă mai dăm o informaţie. Vedem în aşa numita "divizie presă" cum se rostogolesc fake-news-urile de la unu la altul. Mâine, pe DC News vom publica un material bine întocmit, cu argumente, cu dovezi în care vă arătăm cum un tip de fake news se duce dintr-un site al "diviziei presă" în alt site. Foarte interesant acest sistem de manipulare", a spus Bogdan Chirieac.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26