Chirieac: De ce conferința în care a fost prezentat Cătălin Cîrstoiu a fost foarte utilă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la funcția de primar al Capitalei.

Miercuri după amiază, la emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN, analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre strategia PSD și PNL în alegerile locale din București, după ce partidele l-au prezentat astăzi pe Cătălin Cîrstoiu drept candidat la funcția de edil al Capitalei.

„Conferința de presă (n.r. în care a fost prezentat Cătălin Cîrstoiu drept candidat al PSD - PNL la funcția de primar general al Bucureștiului) a fost foarte utilă din două motive.

Pe de o parte, profesorul Cătălin Cîrstoiu are nevoie de notorietate, motiv pentru care a fost lipit de Cristian Popescu Piedone. Notorietatea domnului profesor o să crească foarte repede, pentru că Bucureștiul e foarte conectat la media.

A doua chestiune este că îl opune pe Piedone drept contracandidat al profesorului Cîrstoiu. Prin acest lucru se încearcă scoaterea lui Nicușor Dan din joc“, a punctat analistul politic.

„Deci, din punct de vedere electoral, strategia e ca bătălia publică să fie între Piedone și Cîrstoiu, iar Nicușor Dan să fie ignorat?“, a întrebat Mădălina Mihalache.

„Nu vi se pare o strategie bună?!“, a replicat Bogdan Chirieac.

„Nicușor Dan spune că domnul Cîrstoiu este un Piedone. Spuneam că o să fie o confruntare între primarul în funcție și candidatul PSD, iar acum o să avem doi candidați PSD“, a completat Cătălina Porumbel.

CITEȘTE ȘI        -        Ciolacu, atac la Piedone: Ce oameni coagulează față de un profesionist ca dr. Cîrstoiu?

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Privitor la atacurile lui Marcel Ciolacu la adresa lui Cristian Popescu Piedone, analistul politic Bogdan Chirieac e de părere că acestea nu au venit din partea medicului pentru că acesta nu „are încă o greutate politică“.

CITEȘTE ȘI       -      Cristian Popescu Piedone, după atacul lui Ciolacu: I-am luat costița din fasole

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Și-a asumat acest lucru cineva care are și notorietate, și credibilitatea - Marcel Ciolacu. Marea problemă a lui Cătălin Cîrstoiu e că nu are notorietate“, a mai zis Bogdan Chirieac.

„Cu toate televiziunile și cu tot online-ul, Cătălin Cîrstoiu va deveni notoriu repede“, a zis Lucian Romașcanu, prezent în emisiune.

„Îl va face repede, e adevărat. În 2 săptămâni e la 70%“, a mai precizat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel