Cristian Popescu Piedone, după atacul lui Ciolacu: I-am luat costița din fasole

Agerpres
Agerpres

Cristian Popescu Piedone i-a dat un răspuns premierul Marcel Ciolacu, cel care, în cadrul conferinței de presă pentru prezentarea medicului Cătălin Cîrstoiu drept candidat PSD - PNL la Primăria Capitalei, l-a atacat.

După ce Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa lui Cristian Popescu Piedone, spunând că nu are perspective și nu e profesionist, primarul Sectorului 5 al Capitalei și de asemenea candidatul PU-SL la funcția de edil al Bucureștiului a avut o intervenție telefonică la Realitatea Plus unde i-a dat un răspuns pe măsură premierului.

„Când îți ia cineva costița din fasole ... e cam greu.“, a spus Cristian Popescu Piedone la câteva minute după atacul lui Marcel Ciolacu.

„M-a atacat direct că stau eu la masă. Domnule prim-ministru, dumneavoastră cum stați la masă? Dacă ne uităm la CV-urile noastre, școlile s-au terminat mai târziu decât în mod normal. Dumneavoastră sunteți prim-ministru, eu nu am voie să fiu primarul general al Capitalei? Care e problema?

Problema e că dumneavoastră sunteți într-o frecvență politicianistă în continuitatea multor alte partide care au mințit. La Primăria Capitalei, în afara perioadei Băsescu, au fost numai liberali și sociali-democrați din 1990. Unde este Bucureștiul?“, a spus Piedone.

„Eu am fost ospătar. Lumea zice că domnul premier avea treabă cu covrigul pe la Buzău. Întâi scoate-ți bârna din ochii tăi și pe urmă te iți la mine.“, a mai spus candidatul Partidului Umanist Social Liberal.

Despre medicul Cătălin Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone a spus că este un „candidat scos din joben, care a recunoscut că este un produs“.

„Cum adică un produs? Adică se vinde?“, s-a întrebat Cristian Popescu Piedone în intervenția la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel