Chirieac: Băsescu are dreptate despre Orban. Scenariul momentului

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban ar fi un instrument, a afirmat, nu cu mult timp în urmă, fostul preşedinte Traian Băsescu, afirmaţie comentată de Bogdan Chirieac.

Solicitat să comenteze într-o intervenţie telefonică de sâmbătă, la România Tv, analistul politic Bogdan Chirieac i-a dat dreptate fostului preşedinte:

"E corectă afirmaţia fostului preşedinte. Mai mult decât atât, el este un instrument nu doar în cazul plângerii penale împotriva doamnei Dăncilă, ci e şi un instrument al statului subteran împotriva democraţiei. Problema noastră, a ţării - că problemele domnului Orban nu cred că interesează pe altcineva - este că distruge PNL-ul. Efectiv îl distruge şi lasă loc unei mişcări politice în România, unei mişcări politice şi sociale extremiste, aproape fasciste. Asta-i problema cu domnul Orban şi tot ceea ce comite dânsul." a spus Chirieac.

Tot el a identificat şi care este, poate, cea mai mare problemă a momentului a partidului istoric care, la ora actuală, face o palidă opoziţie în Parlament:

"PNL-ul încearcă, mulţi lideri PNL sunt conştienţi de lucrul acesta, dar au o problemă: nu au suficiente voturi pentru convocarea unui Congres extraordinar peste vară pentru a-l debarca pe Orban. Singurul care îl poat debarca - dar se pare că nu doreşte lucrul acesta, deocamdată - este domnul preşedinte Iohannis", a fost comentariul analistului Bogdan Chirieac.

Vezi şi: Chirieac: Orban, ridicol. Iohannis, intervenție pentru PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel