Chirieac: Orban, ridicol. Iohannis, intervenție pentru PNL

Ludovic Orban
Ludovic Orban

După eșecul moțiunii de cenzură, tot mai multe persoane consideră că președintele PNL, Ludovic Orban, distruge partidul. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre situația lui Ludovic Orban.

Bogdan Chirieac este de părere că este nevoie de intervenția lui Iohannis pentru a-l înlocui pe Ludovic Orban de la conducerea PNL deoarece Orban poate dărâma complet partidul. 

”Nu vor securiza funcția lui Orban decât pe termen scurt, probabil, cu excepția lui Vasile Blaga. O să realizeze imediat că bagă partidul în pământ. Blaga este un om de partid. În rest, tot ce înseamnă lider marcant în PNL, nu mai are treabă cu Ludovic Orban.

O întreagă campanie de presă perfect orchestrată a fost ridicată împotriva doamnei Dăncilă pentru a încerca să o facă ridicolă. Au reușit, nu au reușit, în funcție de culoarea politică unii zic că da, iar alții spun că nu. Cu toții, însă, suntem de acord că ridicol cu adevărat este domnul Orban. Că îți place Dăncilă sau nu îți place, dedesubt este domnul Orban.

Înțeleg că este într-o stare mai dificilă acum, că Orban nu poate convoca BPN-ul că nu are majoritate și în partea cealaltă nu poți convoca Congresul să scape de el. Probabil că va trebui să intervină președintele Iohannis și să găsească un alt lider PNL, pentru că partidul nu are locomotivă, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel