Avionul Malaysia Airlines: China descoperă "obiecte plutitoare". Vezi imagini din satelit cu posibilele fragmente ale aeronavei

China are noi imagini din satelit cu unul sau mai multe obiecte plutitoare din Oceanul Pacific care ar putea avea legătură cu avionul de tip Boening 777 aparținând companiei Malaysia Airlines, a declarat, sâmbătă, ministrul malezian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, citat de AFP.

UPDATE: Autoritatea australiană pentru siguranţa maritimă a negat informaţiile conform cărora echipele de căutare ar fi găsit fragmente ale avionului Boeing 777 dispărut de două săptămâni, relatează CNN.

UPDATE: Marina Australiană a anunțat că misiunea de căutare a avionului dispărut s-a terminat pentru ziua de astăzi, precizând că o aeronavă civilă a zărit cu ochiul liber un număr de obiecte de dimensiuni reduse, pe o rază de 5 km, conform presei australiene.

"Informațiile pe care tocmai le-am primit spun că ambasadorul chinez are imagini din satelit cu obiecte plutitoare în coridorul sud și că vor trimite nave de verificare", a spus ministrul în timpul unei declarații de presă susținută în Kuala Lumpur.

Nu este clar câte obiecte au fost identidicate, dar ministerul spune că unul dintre acestea are dimensiunile de 22 m/30 m.

"Guvernul Beijingului va face acest anunț în câteva ore", a adăugat el.

Hishammuddin a primit aceste informații în timp ce declarația de presă era în plină desfășurare.

"Primesc aceste știri în timp ce mă vedeți la TV", a mai spus  ministrul, adăugând că vrea să termine repede informarea de presă pentru a urmări această "pistă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel