Cherecheș, popcorn la tribunal: Dacă îmi place popcornul, trebuie să mănânc șoric?

Primarul Cătălin Cherecheș a comentat scandalul de la Tribunalul Cluj, printr-o intervenție la Antena 3. La ultimul termen din dosarul in care edilul e judecat, pentru infracțiuni de corupție, i-a oferit cadou procurorului DNA o pungă de popcorn. 

"Această chestiune ludică cu popcornul nu are legătură cu acest dosar. Procurorul de şedinţa mă anchetează din 2012 (...) Mi se pare o chestiune penibilă şi, neavând alte lucruri în alt dosar, a lansat-o şi public să decredibilizeze martorul pentru că a considerat că ar sensibiliza instanţă (...)

La finalul şedinţei, am considerat că dacă tot îşi bate joc de viaţa mea şi a altora - sunt suspect într-un dosar de şapte ani de zile -, dacă tot se plictiseşte citind dosare şi tot ce am făcut eu, am zis să îi aduc o pungă de popcorn, poate îi e foame omului.

În ceea ce privește povestea spusă de procuror în faţa instanţei, legată de acest produs, Cherecheș a spus: "Am avut o şedinţă de recepţie a unei lucrări, într-o bază de producţie a celor care făceau această lucrare şi fiiind pe teren, pe şantiere i-am zis şoferului să îmi aducă şi o pungă de popcorn. Eu mănânc popcorn. Dacă mie îmi place popcornul trebuie să mănânc soric? I-am dat procurorului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel