Alătură-te comunității!
Cherecheș: Oprea, victimă. Cât mai vor să fie batjocoriți ca să iasă la televizor?

Irina Constantin / 17 iul 2017 / 22:33 Salveaza PDF Comentarii

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a afirmat, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, că Gabriel Oprea ar avea multe dezvăluiri de făcut, dacă ar avea curaj să vorbească. 

”Am participat la multe întâlniri cu generalul Oprea. Am participat la doar o întâlnire la care a fost și domnul Coldea.

Privind la ceea ce se întâmplă, observ că ajungem să analizăm un sindrom. Și sindromul acesta, cred, de obicei, și din literatură, și din istorie vedem că îl au dictatorii.

Oamenii aceștia când ajung în funcție de foarte multe ori sunt oameni normali. Sunt oameni chiar apreciați pentru anumite abilități pe care le au. Și pe parcursul timpului, acești oameni ajung să piardă legătura cu pământul, legătura cu realitatea, cu reperele normale.

Asta se întîmplă și astăzi. Suntem în fața unor oameni care nu răspund în fața nimănui, nu răspund în fața legii, în fața opiniei publice. Nu au nici măcar repere morale, pentru că trecând spre palierul cu sufrageria, vedem că astfel de oameni își execută cu sânge rece pe toți apropiații.

Una dintre aceste victime este și domnul Oprea.

Dacă ar avea coloană vertebrală și curaj, ar face foarte multe lucruri bune pentru România. Îl invit să spună public ceea ce știe. (...) Majoritatea celor care se luptă cu acest sistem, se luptă cu un adversar nevăzut. Justiția trebuie să fie predictibilă. (...) Și domnul Oprea și oameni din mediul de afaceri, care până acum au tăcut. Cât mai vor să fie batjocoriți ca să iasă la televizor? Și-au pierdut onoarea, carierele, demnitățile. Poate de multe ori a face un bine societății este mai important decât libertatea pentru o zi”, a declarat Cătălin Cherecheș. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +14    Negative: 0
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12