Chavez candidează pentru un nou mandat în 2012 la președinția Venezuelei

Hugo Chavez
Hugo Chavez

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, candidează pentru un nou mandat de şase ani în cadrul alegerilor de anul viitor, în ciuda recentei sale operaţii pe creier, relatează site-ul Vestea că preşedintele în vârstă de 56 de ani a suferit luna trecută, în Havana, o operaţie pe creier în cadrul căreia i-a fost extirpată o tumoare de mărimea unei mingi de baseball a pus sub semnul îndoielii starea lui de sănătate pe termen lung .

“Am motive medicale, ştiinţifice, umane, motive care ţin de dragoste, dar şi motive politice  pentru a mă menţine în fruntea guvernului şi pentru a candida cu mai multă forţă decât înainte”, a declarat Chavez pentru ziarul Correo del Orinoco.

"La nivel personal, vă spun că nici măcar nu m-am gândit, vreun moment, să mă retrag din acest post”, a mai spus preşedintele Venezuelei.

De asemenea, Chavez a ţinut să amintească ziua în care  liderul cubanez Fidel Castro, prieten şi mentor aproiat, i-a dat vestea vindecării de cancer.“Mi-a spus că nu au găsit nimic. Nu am auzit niciodată un discurs aşa de scurt din partea lui Fidel”, a glumit Chavez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel