CFR Cluj - Sepsi . Neagoe are un singur gând înainte de Play Off

Eugen Neagoe, Sepsi OSK, nu-și poate ierta că CFR este singura echipă din play-off pe care nu a putut să o învingă.

Meciul dintre CFR şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se va disputa sâmbătă, de la ora 20:15 pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în prima etapă din play-off-ul Ligii I. Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat, joi, că CFR Cluj este singura formaţie din play-off pe care covăsnenii nu a putut-o învinge până acum, dar speră într-o victorie în meciul pe care îl vor disputa sâmbătă pe terenul adversarilor.

'Suntem în faţa unui nou început, practic este un nou campionat, care se va desfăşura doar zece etape. Ne dorim foarte mult să avem rezultate bune, chiar dacă jucăm în compania celor mai bune echipe din campionatul României. Şi noi am demonstrat că putem să câştigăm împotriva oricărui adversar. Din păcate, singura echipă din play-off pe care până în acest moment nu am reuşit să o învingem este CFR Cluj. (...) Sper ca sâmbătă să fim foarte inspiraţi, să facem un joc bun şi să reuşim să câştigăm. Ne dorim foarte mult să începem bine acest play-off, avem armele necesare şi cred că am demonstrat prin jocurile pe care le-am făcut până în acest moment că suntem o echipă bună, cu jucători valoroşi în lot, a spus Neagoe, într-o conferinţă de presă.

Știu acum care este forţa celor de la CFR

Putem să câştigăm chiar dacă începem cu echipa campioană, cu echipa care se află pe primul loc în acest play-off. (...) E foarte important meciul de sâmbătă şi ne concentrăm toată energia pentru acest joc. (...) Nu este uşor să joci cu echipa campioană trei jocuri la rând, dar asta este situaţia. Acum îi cunoaştem mult mai bine, băieţii ştiu acum care este forţa celor de la CFR. Sperăm să facem şi noi un joc bun, să reuşim să câştigăm acest meci, ne dorim acest lucru şi vom face tot ce depinde de noi să şi reuşim', a mai declarat Eugen Neagoe.

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi cu 1-0 la Sfântu Gheorghe, miercurea trecută, în sferturile Cupei României, iar duminică a câştigat cu acelaşi scor la Cluj-Napoca, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

Citește și: Universitatea Craiova - Astra. Cornel Dinu, atac total: Sunt handicapați tehnic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel