CFR Cluj - FCSB. Bogdan Vintilă, despre transferul SURPRIZĂ a lui Cristian Manea la CFR

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, s-a arătat surprins de faptul că fundaşul Cristian Manea, al cărui contract cu gruparea roş-albastră a fost reziliat amiabil în urmă cu câteva zile, s-a transferat la CFR Cluj, formaţie aflată pe primul loc şi cu care a câştigat titlul sezonul trecut.

'M-a surprins decizia lui Manea de a merge la CFR. Am rămas surprins, pentru că ştiu că CFR are foarte mulţi jucători pe zona aia. Dar nu vreau să comentez, e problema lor. Nu am simţit plecarea lui Manea ca pe o trădare. Fiecare alege ce vrea în viaţă. Manea a reziliat contractul cu noi, mai departe e problema lui unde merge să joace', a afirmat tehnicianul. Vintilă susţine că Manea poate divulga informaţii despre tactica echipei sale înaintea meciului direct de duminică, mai ales că a fost prezent în cantonamentul din această iarnă.

'E clar că poate divulga anumite lucruri, dar eu am pregătit mai multe sisteme de joc. Cred că el mai mult bulversează dacă vine cu informaţii. La Manea ce să mă nemulţumească? Eu sunt mulţumit de toţi jucătorii mei, inclusiv de Manea care a plecat. Eu nu îmi bat joc de jucători. Pentru că şi dacă ştiam că pleacă eu îmi vedeam de treaba mea pentru că el era jucător sub contract cu FCSB. Dacă eşti om, eşti om până la capăt. Şi dacă ştiam că pleacă la CFR ce făceam? Nu-l mai antrenam, îl lăsam prin aeroport? Nu', a explicat Vintilă.

Clubul de fotbal CFR Cluj l-a transferat, vineri, pe fundaşul Cristian Manea, care în prima parte a sezonului a jucat la FCSB. În vârstă de 22 de ani, Manea a fost campion cu CFR în sezoanele 2017-2018 şi 2018-2019. El se despărţise în vară de CFR Cluj, iar în septembrie a fost cedat de clubul Apollon Limassol sub formă de împrumut la FCSB, pentru care a evoluat în două partide în acest campionat.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20:00, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii I, prima de la reluarea campionatului după pauza competiţională de iarnă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel