CFR, anunț de ultimă oră: Trenurile circulă în condiții de iarnă

Chiar dacă până la acest moment nu au fost înregistrate probleme majore pe calea ferată, CFR precizează că traficul feroviar se desfășoară în condiții de iarnă în zonele care se află sub incidența Codului Galben de ninsori până marți seara.

VEZI ȘI: Anunț important făcut de Iohannis în ULTIMUL discurs în calitate de primar

Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă pe raza judeţelor afectate de codul galben de ninsoare, la această oră personalul feroviar intervenind pentru curăţarea liniilor şi a macazurilor în staţiile aflate pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova şi Galaţi, unde s-a depus strat de zapadă.

Menţionăm că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă garniturile aflate în grafic circulă în condiţii de iarnă. Angajaţii companiilor feroviare sunt la dispoziţia călătorilor prin informarea permanentă despre circulaţia trenurilor aflate în grafic, precum şi prin intervenţia cu personal specializat, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, pe toate rutele de cale ferată.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA recomandă călătorilor ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.

Vă reamintim că până astăzi la ora 22.00 este valabil Codul Galben de ninsoare în Capitală şi în alte 27 de judeţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel