Cererea lui Gheorghe Stan, dezbătută în CSM. Rezervare post la SIIJ

Gheorghe Stan
Gheorghe Stan

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va dezbate, joi, cererea lui Gheorghe Stan de a i se rezerva un post de procuror la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), până la încetarea mandatului de 9 ani ca judecător la Curtea Constituțională, transmite Mediafax.

"Dispunerea măsurilor legale cu privire la cererea domnului Stan Gheorghe referitoare la rezervarea unui post de procuror la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituțională a României", este cel de-al șaptelea punct de pe ordinea de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii de joi.

Ședința este programată să înceapă la ora 12.00.

Pe 12 iunie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii în vederea dispunerii măsurilor legale cu privire la cererea lui Gheorghe Stan referitoare la rezervarea unui post de procuror la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituţională a României.

Gheorghe Stan și-a depus jurământul, marți, la Palatul Cotroceni, în funcția de judecător al Curții Constituționale. Mandatul de judecător la CCR este de 9 ani.

Vezi și: Numire procuror-șef SIIJ. Adina Florea, cel mai mare punctaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel