Urmărește emisiunea live


Numire procuror-șef SIIJ. Adina Florea, cel mai mare punctaj

Justiție
Justiție

Plenul CSM are, joi, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obținut punctajul cel mai mare.

"Validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 15 mai - 18 iunie 2019 și numirea candidatului admis în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție", este al 14-lea punct de pe ordinea de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii, de joi. Ședința este programată să înceapă la ora 12.00, scrie Mediafax.

Procurorii Adina Florea și Sorin Iasinovschi au susținut, marți, interviurile în fața comisiei de concurs din Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de procuror-șef a Secției de investigare a infracțiunilor din justiție, în timp ce Bogdan Pîrlog nu s-a prezentat.

Potrivit ordinii soluționate a ședinței de marți a CSM, Adina Florea a obținut cel mai mare punctaj, de 9,86, fiind urmată de Sorin Iasinovschi, cu un punctaj de 8,85 și de Bogdan Pîrlog, care a obținut 3,25. Potrivit regulamnetului, rezultatele sunt definitive și nu pot fi contestate. Interviurile au avut loc în contextul în care funcția de procuror-șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a devenit vacantă după ce Gheorghe Stan a demisionat pentru a prelua postul de judecător al Curții Constituționale Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel