CEO Google, mort. O afacere cu prostituate și heroină

The Mirror
The Mirror

Un fost director executiv al gigantului Google a murit după ce o prostituată de lux i-a injectat o doză fatală de heroină în timpul unei aventuri pe yachtul lui Forrest Timothy Hayes, spun investigatorii.

Alix Tichelman, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată de poliția din Santa Cruz la 4 iulie și acuzată pentru uciderea lui Forrest Hayes (51 de ani), tată a cinci copii care a lucrat la Google, Aple și Sun Microsystems.

Incidentul a avut loc în noiembrie 2013, când Hayes și Tichelman s-au întâlnit pe yachtul primului, într-un port din Santa Cruz. Poliția susține că momentul în care prostituata îl injectează pe fostul șef Google cu heroină a fost surprins de camerele de supraveghere, scrie The Independent.

Poliția o acuză pe Tichelman că, în loc să-l ajute pe Hayes, și-a strâns cu nonșalanță lucrurile și a plecat.

O prostituată româncă, ucisă într-un bordel din Germania

"Filmarea arată cum victima suferea complicații medicale și devenea inconștientă", spune un oficial al poliției. "În loc să-i ofere primul ajutor sau să sune la 911, domnișoara Tichelman și-a strâns lucrurile, inclusiv heroina și acele".

"În filmare se vede cum domnișoara Tichelman trece de câteva ori peste trupul victimei în timp ce-și lua lucrurile. La un moment dat, trece peste victimă pentru a termina un pahar de vin", mai spune polițistul.

Alex Tichelman, crescută în Georgia, s-a mutat în California pentru a deveni model. Ea a mărturisit poliției că a avut peste 200 de clienți, care adesea îi ofereau 1.000 de euro pentru un rendez-vous.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel