Celtic s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii scoţiene

Celtic Glasgow, viitoarea adversară a echipei CFR Cluj în Europa League, s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei Ligii scoţiene de fotbal, după ce a surclasat-o pe Partick Thistle cu scorul de 5-0, într-un meci din sferturi.

Golurile deţinătoarei trofeului au fost înscrise de Vakoun Bayo (15), Tom Rogic (46), Olivier Ntcham (56, 63) şi Scott Sinclair (76).

Antrenorul Neil Lennon a aliniat echipa: Gordon - Frimpong (Hendry, 79), Elhamed, Ajer, Hayes - Ntcham, McGregor (Brown, 62),
Elyounoussi (Sinclair, 66) - Rogic, Morgan, Bayo.

Celelalte echipe calificate în careul de aşi sunt Glasgow Rangers (1-0 cu Livingston FC), Hearts (3-0 cu Aberdeen, la loviturile de departajare) şi Hibernian Edinburgh (5-4 la loviturile de departajare cu Kilmarnock FC).

Portarul român Laurenţiu Brănescu a avut o evoluţie bună în timpul regulamentar între buturile echipei Kilmarnock, iar la loviturile de departajare a apărat şutul lui Oli Shaw, însă doi dintre coechipierii săi au ratat şi Hibernian s-a calificat în semifinale.

Celtic o va înfrunta pe CFR Cluj pe 3 octombrie, la Glasgow, în etapa a doua a grupelor Europa League. Cele două formaţii s-au întâlni şi în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, scorul fiind 1-1 la Cluj-Napoca, după care ardelenii au câştigat cu 4-3 în deplasare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel